Sistem de alarma Ajax

Sistemul de alarmă Ajax este  sistemul de securitate wireless cu cele mai multe premii câștigate din Europa. Este creat de la zero prin combinarea unor tehnologii inexistente anterior cu un design funcțional, folosind în același timp cele mai bune componente disponibile. Această abordare fără compromisuri a făcut posibilă crearea unui sistem de securitate prietenos cu utilizatorul, care și-a dovedit fiabilitatea în fața profesioniștilor de top.

DO SECURITY oferă soluții de top pentru securitatea locuințelor prin instalarea sistemelor de alarmă Ajax care vin însoțite de un pachet complet de servicii de specialitate:

 •   Protecție în interior: detectorii de mișcare, deschidere și efracție oferă o protecție de încredere a ușilor și ferestrelor care pot fi utilizate pentru intrarea prin efracție în clădiri.
 •   Protecție în exterior: detectorii exteriori de mișcare monitorizează teritoriul adiacent din jurul unei case sau a unei clădiri de birouri și alarmează instant în momentul în care se apropie intruși.
 •  Protecție împotriva incendiilor, fumului și monoxidului de carbon: Ajax recunoaște rapid primele semne ale unui incendiu: fum sau temperatură care crește rapid atunci când focul arde fără fum. Mai mult, detectorul de CO trimite o alarmă înainte ca nivelul de monoxid de carbon să reprezinte o amenințare pentru viață.
 •   Asistență permanentă prin conectarea sistemului de alarmă Ajax la dispeceratul DO SECURITY.
 •   Monitorizearea locuinței în Full HD: prin integrarea camerelor de supraveghere în sistemul Ajax, vezi ce se întâmplă în locuință direct pe telefonul mobil. Când primești o alertă și dorești să mai verifici o dată că totul este în regulă — trebuie doar să deschizi aplicația mobilă
 •   Instalarea este foarte ușoară: Ajax a fost creat pentru a fi practic. Nu este necesar să instalați cabluri fizice deoarece instalarea este complet wireless, ceea ce face ca sistemul de alarmă Ajax să se potrivească și spațiilor unde finisajele sunt finalizate. Instalarea necesită un telefon inteligent, instrumente de bază și un interval minim de timp. Acest aspect face ca sistemul să fie util atât pentru proprietari, cât și pentru chiriași, de vreme ce sistemul poate fi mutat într-o nouă locuință.
 •   Mod de protecție inteligentă: Ajax menține conexiunea constantă cu serverul cloud. Sistemul trimite rapoarte de funcționare și de incidente pe telefonul inteligent al proprietarului. Pentru a se asigura că notificările de livrare sunt trimise se utilizează canale diferite - 2G, 3G, Wi-Fi și Ethernet.

Citește mai multe informații despre sistemele de alarmă Ajax pentru locuințe în secțiunea Siguranță acasă și pentru companii în secțiunea Siguranța afacerii. Găsești informații tehnice în secțiuea Tehnologie și informație.

De ce să alegi un sistem de alarmă antiefracție Ajax?

 
 •   Este potrivit pentru mediul rezidențial. Avem 20 de ani de experiență în domeniul securității;
 •   Este Full Wireless - nu sunt necesare alte găuri și cabluri pentru instalare;
 •   Se instalează și configurează rapid: maxim 2 ore;
 •   Oferă control complet prin aplicația Smartphone, iar conectarea sistemului de alarmă Ajax la dispeceratul DO SECURITY face ca intervenția să fie promptă în cazul producerii unui eveniment nedorit datorită monitorizării 24/ 24.