Pază și protecție cu agenți de securitate

 

Nevoile tale de securitate sunt acoperite de varietatea serviciilor noastre de pază. Ne adaptăm întotdeauna și proiectăm planul de pază dimensionând adecvat factorul uman pentru a acoperi vulnerabilitățile la care ești expus.

Dacă deții sau coordonezi un spațiu comercial (magazin, mall, supermarket, hypermarket), o cădire de birouri, un parc auto, un showroom, un parc logistic (hală, depozit, spații de birouri), o fabrică sau un spațiu de producție, o zonă de agrement sau o instituție publică (școală, grădiniță etc). ai nevoie de servicul de protecție și securitate. Agentul de securitate este responsabil pentru paza și integritatea afacerii, a bunurilor și valorilor, supraveghează zonele vulnerabile din petrimetrul obiectivului pentru a preveni producerea evenimentelor neplăcute, asigurând un mediu sigur și confortabil pentru angajații companiei. Soluția pază umană poate fi adaptată și pentru orice tip de eveniment: corporate, concerte, conferințe și seminarii, lansări de produse, petreceri, congrese, târguri și expoziții.

Securitatea la evenimente include controlul zonelor de acces, supravegherea locurilor și punctelor vulnerabile din petrimetrul obiectivului protejat, cu scopul de a preveni producerea evenimentelor neplăcute.

Garantăm calitatea serviciului de pază și securitate cu pază umană în București, județele Brașov, Covasna, Constanța, Giurgiu, Prahova sau Ilfov, dar și în zone apropiate celor în care ne desfășurăm deja activitatea.

Ne instruim periodic echipa de agenți de pază și securitate, care sunt pregătiți să rezolve toate situatiile din teren.

 

PAZA OBIECTIVULUI

Se realizează de către agenții DO SECURITY, prin paza în punct fix și patrulare. Aceștia vor urmări:

  • paza obiectivului, bunurilor și valorilor primite în pază și asigurarea integrității acestora
  • supravegherea în special a locurilor și a punctelor vulnerabile din perimetrul obiectivului pentru a preveni producerea oricăror fapte de natură să aducă prejudicii acestuia.

 

CONTROL ACCES

Se realizează de către fiecare agent de securitate DO SECURITY la punctul de control acces. Se urmărește:

  • accesul în obiectiv numai în conformitate cu prevederile legale și cu dispozițiile interne;
  • controlul la intrarea și ieșirea din incinta obiectivului a persoanelor, mijloacelor de transport;
  • prezența conform orarului de lucru al unității;
  • interzicerea accesului personalului aflat sub influența alcoolului sau consumul unor astfel de produse în obiectiv;
  • neintroducerea de băuturi alcoolice, substanțe toxice, explozive sau obiecte interzise;
  • intrarea personalului străin în zone neautorizate.

 

 

CERE OFERTĂ!