Portofoliu

Profesionalismul a devenit standardul companiei noastre de pază și protecție. Suntem susținuți de o echipă de specialiști care respectă standardele de calitate și integritate. Investim continuu resurse în tehnologia soluțiilor de securitate și oferim angajaților oportunități de învățare și dezvoltare, pentru a putea oferi clienților noștri o gamă variată de servicii de securitate și pentru a ne dezvolta în continuare portofoliul de clienți.

În toți anii de experiență în domeniul securității am reușit să ne poziționăm ca partener de încredere, fapt dovedit de cei peste 2000 de clienți pe care compania noastră îi deservește. Profilul clienților noștri este variat, începând cu mici companii locale până la companiile multinaționale.

 

 

Ce spun clientii nostri?

Constantin Costel
Constantin Costel
Facebook

"Promptitudine,securitate si rapiditate! "

Bogdan Radu
Bogdan Radu
Facebook

"Nu au fost doua, trei minute, dar pe acolo a batut. Nu ma asteptam sa vina atatia ursi. Buna echipa, mi-au dat mie emotii..sa nu mai zic de scandalagii, care s-au facut pisoi cand i-au vazut pe baieti! Sarbatori fericite! "

Eduard Dacian
Eduard Dacian
Facebook

"Adevărați profesioniști! Seriozitate, promptitudine și competență!"

Bogdan Dragomir
Bogdan Dragomir
Facebook

"D.O. Security nu e doar o firma de securitate!!!a fost si e o emblema a Brasovenilor care au inteles cu adevărat ce inseamna D.O. Security!! Succes in continuare băieți...duceti numele mai departe!!!"

Mihai Homorozeanu
Mihai Homorozeanu
Facebook

"Super echipa. Echipa de interventie a ajuns in mai putin de 3 minute de la apel!"