DO FIRE - SPSU Serviciu privat pentru situatii de urgenta

DO FIRE

 

DO FIRE este serviciul privat pentru situații de urgență, S.P.S.U. pompieri, care ajută firmele și instituțiile să prevină sau să intervină direct în situații de incendiu.  Prevenția, viteza de reacție și dotările de ultimă oră sunt pilonii de bază ai serviciului DO FIRE. Ne asigurăm că ai servicii complete de prevenire a incediilor și luptă împotriva acestora pentru ca afacerea ta să se desfășoare în siguranță. Suntem pregătiți să preluăm cu mare rapiditate solicitările prin dispeceratul propriu, iar experiența noastră de peste 20 de ani în domeniul securității ne susține în a oferi servicii complexe pentru situații de urgență. Îți oferim o evaluare inițială corectă a gradului de încadrare de risc de incendiu și identificăm împreună nevoile pe care le putem servi. Apoi îți punem la dispoziție personal calificat și echipamente de calitate pentru a asigura protecția cladirilor, a evenimentelor și, implicit, a oamenilor.

DO Fire întregește soluțiile noastre de securitate cu un pachet complet de servicii de specialitate de prevenire și lupta împotriva incendiilor:

 •    Monitorizare prin dispecerat propriu
 •    Intervenție cu mașini pompieri S.P.S.U.
 •    Echipă calificată de pompieri servanți;
 •    Sisteme de detecție și semnalizare incendiu
 •    Asistență permanentă

 

Pe parcursul activității noastre am dezvoltat o echipă dedicată, atentă la necesitățile fiecărui obiectiv în parte și pregătită pentru a oferi suport pentru identificarea și implementarea soluțiilor pentru servicii S.P.S.U.

Serviciile oferite de echipa profesionistă DO FIRE au în vedere cele mai importante aspecte: legislația, eficiența, riscul și costul, ca o soluție integrală de servicii de specialitate pentru prevenirea și stingerea incendiilor. Citește mai multe informații despre serviciile DO FIRE în articolul De ce compania ta are nevoie de un serviciu privat de pompieri pentru situații de urgență SPSU


Întrebări frecvente:

1. Ce înseamnă situații de urgență acoperite de serviciul privat pentru situații de urgență?

DO FIRE întregește soluțiile noastre de securitate cu un pachet complet de servicii de specialitate pentru prevenirea și stingerea oricărui incendiu, având au în vedere cele mai importante aspecte: legislația, eficiența, riscul și costul.

2. Cine are nevoie de serviciu privat pentru situații de urgență?

DO FIRE întregește soluțiile noastre de securitate cu un pachet complet de servicii de specialitate de prevenire și luptă împotriva incendiilor pentru societățile comerciale și instituțiile care îndeplinesc criteriile de mai jos:

 • clădiri/ spații amenajate în clădiri/ ansamblu de clădiri de învățământ de nivel centru universitar, inclusiv spații de cazare aferente acestora cu un număr mai mare de 1.000 de studenți, forma de învățământ – zi;
 • clădiri/ spații amenajate în clădiri/ ansamblu de clădiri pentru sănătate, cu un număr mai mare de 300 de paturi;
 • clădiri/ spații amenajate în clădiri/ ansamblu de clădiri pentru cultură, cu capacitatea mai mare de 600 de persoane;
 • clădiri/ spații amenajate în clădiri/ ansamblu de clădiri pentru activități sportive și spectacole cu capacitatea mai mare de 600 de persoane;
 • clădiri/ spații amenajate în clădiri/ ansamblu de clădiri și spații anexe pentru comerț și/ sau alimentație publică, cu suprafața desfășurată peste 3.500 mp;
 • clădiri/ spații amenajate în clădiri/ ansamblu de clădiri pentru turism, având un număr mai mare de 200 de locuri de cazare
 • clădiri înalte sau foarte înalte, cu excepția clădirilor de locuit;
 • construcții, clădiri/ spații amenajate în clădiri/ ansamblu de clădiri pentru producție și/ sau depozitare, cu suprafața desfășurată între 10.000 și 50.000 mp, cu risc mare și/ sau foarte mare de incendiu.
 

De ce serviciul DO FIRE?

 
 •    Ne recomandă cei 20 de ani de experiență în domeniul securității
 •    Avem dispecerat propriu, 24/ 24 ore, care asigură preluarea rapidă a oricărui apel de urgenț[
 •    Oferim un pachet complet de servicii de specialitate pentru prevenirea și stingerea incendiilor.
 •    Punem la dispoziție personal calificat și echipamente de calitate pentru a asigura protecția cladirilor, a evenimentelor și, implicit, a oamenilor.
 

Solicită o ofertă complet personalizată DO FIRE, bazată pe nevoile proprii. Unul dintre specialiștii noștri va lua legătura pentru a prezenta soluțiile noastre.

     0268 411 758

    office@dosecurity.ro