Istoric - DO SECURITY

Istoric

SiguranÈ›a companiilor È™i a persoanelor fizice este din ce în ce mai importantă. La DO SECURITY venim în întâmpinarea solicitărilor clienÈ›ilor cu un pachet complex de servicii, adaptat nevoilor È™i bugetelor lor, astfel încât aceÈ™tia să se simtă în siguranță în permanență, prin soluÈ›ii integrate de securitate care să cuprindă: pază, sisteme de securitate moderne monitorizate continuu prin dispeceratul nostru, serviciu privat pentru situaÈ›ii de urgență, S.P.S.U., servicii conexe de securitate.

 

ÎnÈ›elegem importanÈ›a securității private È™i contribuÈ›ia pe care o avem la scăderea infracÈ›ionalității prin soluÈ›iile integrate de securitate pe care le oferim firmelor sau instituÈ›iilor, dar È™i persoanelor private. Investim constant în tehnică È™i tehnologie, în echipa pe care o construim, în diversificarea serviciilor oferite precum È™i în soluÅ£ii de eficientizare unice pentru a satisfice ÅŸi cele mai exigente cerinÅ£e ale clienÅ£ilor noÅŸtri. Suntem apreciaÈ›i constant pentru profesioanlismul nostru prin primirea de premii È™i distincÈ›ii importante pentru domeniul nostru de activitate.

 

Am pornit la drum în 1998, în Covasna, cu numele Ares, brand recunoscut pentru servicii de securitate de top. Am reuÈ™it să devenim lideri de piață în scurt timp. Începând cu anul 2010 am început să ne extindem aria de acoperire a serviciilor noastre. În 2012 am achiziÈ›ionat pachetul majoritar al DO SECURITY. Până în 2015 Ares Security, lider de piață în judeÈ›ul Covasna, iar DO SECURITY, lider de piață în judeÈ›ul BraÈ™ov È™i-au continuat dezvoltarea. Firescul s-a produs în 2015, când cele două companii È™i-au unit forÈ›ele într-una singură sub numele DO SECURITY GRUP.

 

Profesionalismul a devenit standardul companiei noastre de pază È™i protecÈ›ie. Suntem o echipă de specialiÈ™ti care respectă standardele de calitate È™i integritate. În toÈ›i anii de experiență în domeniul securității, am reuÈ™it să ne poziÈ›ionăm ca partener de încredere, fapt dovedit de cei peste 2000 de clienÈ›i pe care compania noastră îi deserveÈ™te la nivel naÈ›ional. Profilul clienÈ›ilor noÈ™tri este variat, începând cu firme locale la început de drum până la companii multinaÈ›ionale cu tradiÈ›ie.