Istoric - DO SECURITY

Istoric

Siguranța companiilor și a persoanelor fizice este din ce în ce mai importantă. La DO SECURITY venim în întâmpinarea solicitărilor clienților cu un pachet complex de servicii, adaptat nevoilor și bugetelor lor, astfel încât aceștia să se simtă în siguranță în permanență, prin soluții integrate de securitate care să cuprindă: pază, sisteme de securitate moderne monitorizate continuu prin dispeceratul nostru, serviciu privat pentru situații de urgență, S.P.S.U., servicii conexe de securitate.

 

Înțelegem importanța securității private și contribuția pe care o avem la scăderea infracționalității prin soluțiile integrate de securitate pe care le oferim firmelor sau instituțiilor, dar și persoanelor private. Investim constant în tehnică și tehnologie, în echipa pe care o construim, în diversificarea serviciilor oferite precum și în soluţii de eficientizare unice pentru a satisfice şi cele mai exigente cerinţe ale clienţilor noştri. Suntem apreciați constant pentru profesioanlismul nostru prin primirea de premii și distincții importante pentru domeniul nostru de activitate.

Am pornit la drum în 1998, în Covasna, cu numele Ares, brand recunoscut pentru servicii de securitate de top. Am reușit să devenim lideri de piață în scurt timp. Începând cu anul 2010 am început să ne extindem aria de acoperire a serviciilor noastre.

 

În 2012 am achiziționat pachetul majoritar al DO SECURITY. Până în 2015 Ares Security, lider de piață în județul Covasna, iar DO SECURITY, lider de piață în județul Brașov și-au continuat dezvoltarea. Firescul s-a produs în 2015, când cele două companii și-au unit forțele într-una singură sub numele DO SECURITY GRUP.

 

Profesionalismul a devenit standardul companiei noastre de pază și protecție. Suntem o echipă de specialiști care respectă standardele de calitate și integritate. În toți anii de experiență în domeniul securității, am reușit să ne poziționăm ca partener de încredere, fapt dovedit de cei peste 2000 de clienți pe care compania noastră îi deservește la nivel național. Profilul clienților noștri este variat, începând cu firme locale la început de drum până la companii multinaționale cu tradiție.