Pază electronică

Afacerea ta are de câștigat – operațional și financiar. Creăm soluții avantajoase ce permit acoperirea întregului cost de implementare a sistemului de securitate.

 Dintre toți, noi știm cel mai bine importanța siguranței familiei și a bunurilor tale. Pentru acest lucru, împreună cu colegii noștri am studiat și dezvoltat soluția completă în materie de securitate. Integrată, activă 24/24 și cu întregul cost de implementare acoperit de noi!

Soluția de pază electronică cu sistemele noastre de securitate îți aduce o serie de avantaje, atât operaționale, cât și financiare, datorită abordării unice, similară leasingului de echipamente cu plată lunară. Acest serviciu este cel mai potrivit pentru proiectele cu termen definit de timp sau pentru proiectele unde nu se doresc investiții directe în sistemele de securitate.

Prin această soluție, DO SECURITY îmbină eficient potențialul echipajelor specializate de intervenție cu tehnologia electronică. Soluția este unică prin specificul ei și este recomandată datorită avantajelor pe care le oferă, atât operaționale, cât și financiare:

  • elimină total sau parțial prezența agenților de securitate
  • oferă protecție și supraveghere 24/ 24h
  • „vede și după colț” – „aude sub nivelul urechii umane”, ceea ce agentul de securitate nu poate
  • nu depinde de factorul uman, prin urmare nu adoarme, nu se îmbolnăvește, nu obosește, nu are nevoie de pauză de masă, etc.
  • diminuează substanțial riscul furturilor sau a tentativelor de furt, atât din partea infractorilor, cât și al personalului
  • scade semnificativ numărul intervențiilor nefondate sau chiar le anulează
  • comparativ cu paza umană, necesită costuri mult mai reduse

 

 

CERE OFERTA!

 

             DO SECURITY investește în intregul cost tehnologic!