Ai nevoie de servicii de protecție și securitate pentru locuința ta sau pentru afacerea ta, dacă deții sau coordonezi un spațiu comercial (magazin, mall, supermarket, hypermarket), o clădire de birouri, un parc auto, un showroom, un parc logistic (hală, depozit, spații de birouri), o fabrică sau un alt tip de hală de producție, o zonă de agrement sau o instituție publică (aeroport, scoală, gradiniță, instituție cu rol administrativ). Realizăm concepte de securitate unice pentru fiecare tip de obiectiv, afacere sau locuință privată.
"Promptitudine, securitate și rapiditate! "
"Nu au fost două, trei minute, dar pe acolo a bătut. Nu mă așteptam să vină atâția urși. Bună echipă, mi-au dat mie emoții... să nu mai zic de scandalagii, care s-au făcut pisoi când i-au văzut pe baieți! Sărbatori fericite! "
"Adevărați profesioniști. Seriozitate, promptitudine și competență!"
"DO SECURITY nu e doar o firmă de securitate! A fost și este o emblemî a brașovenilor care au înțeles cu adevărat ce înseamnă DO SECURITY. Succes în continuare băieți... duceți numele mai departe!"
"Super echipă. Echipa de intervenție a ajuns în mai puțin de 3 minute de la apel!"
Servicii de curățenie
Ai mare grijă când angajezi pe cineva să îți curețe casa. Verifică mereu referințele pe care le are acea persoană sau acea companie.
Ferestre laterale
Ferestrele laterale pot reprezenta căi ușoare de pătrundere în locuință, prin spargerea geamului și deblocarea mecanismului de închidere. Așadar, ia în considerare folosirea sticlei antiefracție sau folosirea grilajelor din fier forjat. Acestea pot reprezenta și un element decorativ, dar vor spori considerabil gradul de siguranță al locuinței tale!
Prezența câinilor
Un câine poate reprezenta o bună unealtă de a descuraja un hoț. Chiar și un câine mic (dar zgomotos) poate fi extrem de eficient. Sau poți lua un câine special pentru pază și protecție.
Telefoane
Dacă vine cineva la ușă și te roagă să îl lași să dea un telefon pentru a contacta un mecanic sau Poliția sau pe oricine altcineva, ține ușa încuiată și dă tu telefon în numele solicitantului.
Cu vecinii
Vorbește cu vecinii despre orice persoană suspectă pe care o observi sau despre orice mașină străină sau despre orice lucru straniu petrecut în vecinatatea locuinței.
Arborii din jurul casei
Copacii aflați în imediata apropiere a ferestrelor pot reprezenta adevarate breșe de securitate. Ia în calcul acest aspect atunci când alegi să construiești o casă sau să te muți într-o locuință.
Locuri întunecoase
Dacă intrările în case sau curți se aflată într-o zonă întunecată sau umbrită de natură, ia în considerare instalarea unui bec care să se declanseze fie prin intermediul unui sensor de mișcare bine amplasat, fie prin foto-celulă (care se aprinde automat când se lasă seara). Cei mai mulți hoți nu vor să fie observați în timp ce încearcă să pătrundă într-o locuință.
Biletele pe ușă
Nu lăsa în/ pe ușă biletele sau notițe pentru oamenii de serviciu sau alți membrii ai familiei. Acestea functionează ca o urare de bun venit pentru hoți!
Cheia de rezervă
În loc să ții cheia de rezervă într-o cutie poștală, agățată într-un cui în spatele garajului sau sub preș, mai bine împachetează cheia în folie sau într-o cutie de film foto de 35 mm și apoi îngroap-o undeva unde o poți găsi cu ușurință, dacă vei avea nevoie de ea. Condiția ar fi să nu vadă nimeni operațiunea de îngropare.
Ascunde toate cablurile
Hoții caută, adesea, cabluri în jurul unei case, pe care le vor tăia pentru a dezactiva sistemul de securitate. Păstrează firele de securitate (și nu numai) ascunse.
Chei pierdute
Dacă îți pierzi cheile, schimbă imediat încuietorile.
Alarma defectă
Dacă ai o alarmă defectă, care se declanșează frecvent, trebuie să o repari imediat și să anunți vecinii că a fost reparată. Mulți oameni ignoră o alarmă care pornește periodic și se și oprește singură.
Prezența permanentă
Casa ta trebuie să pară ocupată/ locuită în orice moment. În acest sens, există deja pe piață o multitudine de sisteme de tip timer, care, la ore fixate, pornesc luminile, radioul, imită lumina făcută de un televizor, etc.
Centrala sistemului de securitate
Pentru ca un sistem de securitate să devină și mai eficient, ascunde centrala sistemului de securitate. Un spărgător profesionist caută, mai înainte de orice, locația de unde poate sabota sistemul de alarmă.
Încuietorile la casa nouă
Atunci când te muți într-o casă nouă, schimbă toate încuietorile și codurile sistemelor de securitate.
Ușile și ferestrele
Asigură-te că încui mereu ușa și că ferestrele sunt bine închise, chiar dacă ieși din casă pentru o scurtă perioadă de timp. Mulți hoți pătrund în locuință prin geamurile lăsate deschise sau folosind o ușă descuiată.
Exercițiu de imaginație
Imaginează-ți singur un jaf. Așa vei descoperi cu siguranță eventualele deficiențe ale sistemului de securitate pe care ai și pe care este posibil să le fi trecut cu vederea.
Instalează un sistem de alarmă
Sistemele de alarmă sunt una dintre cele mai bune forme de protecție pentru locuințe. Sistemele de alarmă de la domiciliu informează imediat autoritățile de urgență și avertizează proprietarii de case (sau vecinii) de orice pericole potențiale. Văzând că o locuință are un sistem de alarmă, adesea împiedică un intrus să mai încerce ceva.