Dispozitivul Mobil de Alarmare

Cea mai noua solutie de securitate din Romania: dispozitivul mobil de alarmare. Ne ocupam de protectia ta 24/7 si iti oferim asistenta specializata rapida oriunde te afli.

 Dispozitivul Mobil de Alarmare

Dispozitivul Mobil de Alarmare este o alarma personala, usor de folosit si de purtat cu dumneavoastra, conectata in permanenta la Centrul de Monitorizare DO SECURITY. Indiferent ca va aflati in miscare sau sunteti stationat, informatii privind coordonatele GPS cu locatia dumneavoastra, viteza si directia cu care va deplasati, se transmit catre dispeceratul nostru, doar atunci cand butonul de panica al dispozitivului este apasat, moment in care dispecerul trimite echipajul de interventie cel mai apropiat de locatia dumneavoastra pe harta.

Totodata, dispozitivul este dotat cu microfon si difuzor, astfel, puteti initia si un apel vocal catre dispeceratul DO SECURITY, sau catre alte doua numere de telefon prestabilite, pentru a cere asistenta sau pentru a transmite informatii care pot fi folositoare in a va asigura siguranta deplina.

Dispozitivul Mobil de Alarmare este special conceput in asa fel incat dumneavoastra sa vi se protejeze dreptul la intimitate. Desi dispozitivul este conectat in permanenta la Dispeceratul DO, datele privind locatia dumneavoastra le vom primi doar atunci cand dispozitivul este activat.

 

CERE OFERTA!