Mentenanta sistem de securitate

Prin aceasta solutie DO SECURITY garanteaza tinerea sub supraveghere a sistemelor de securitate tehnice instalate in locatia ta astfel incat acestea sa functioneze permanent in parametrii optimi stabiliti de producator si sa acopere cerintele de securizare ale locatiei.

 

Solutia poate fi pusa in aplicare prin:

  • servicii de intretinere preventiva derulate sub forma reviziilor periodice executate trimestrial. Intretinerea preventiva reprezinta intreg ansamblul de operatiuni necesar a fi efectuate periodic pentu mentinerea functionarii echipamentelor si sistemelor in parametrii proiectati (verificari, testari, reglaje, curatare, schimbare consumabile). Intretinerea preventiva reprezinta o componenta necesara pentru ca beneficiarul sa poata utiliza pe deplin dreptul la garantie acordat de fabricant respectiv de prestator si nu trebuie confundata cu garantia in sine;
  • servicii de interventie sisteme de securitate derulate sub forma actiunilor corective efectuate la solicitarea beneficiarului pentru o mai buna paza si protectie. Interventia reprezinta intreg ansamblul de operatiuni necesare a fi efectuate pentru remedierea unui echipament defect sau pentru corectarea parametrilor tehnici de functionare a sistemelor prin aducerea acestora in parametrii normali de lucru; acest serviciu se presteaza in maxim 48 ore de la solicitare.
  • servicii prestate la comanda reprezinta extinderi, modificari sau lucrari suplimentare ce se efectueaza asupra sistemelor existente sau separate de acestea ca urmare a unei comenzi inaintate de catre beneficiar catre prestator.

 

 

CERE OFERTA!