Portofoliu

Portofoliu

Poate ca suntem cea mai importanta companie de securitate regionala. Si spunem “poate” pentru ca, voi, clientii nostri sunteti cei care hotarati daca suntem sau nu. Altfel…doar ne amintim de vechea vorba din batrani: “Lauda de sine nu miroase a bine!”. De un lucru insa suntem siguri. Faptul ca profesionalismul a devenit standardul nostru ca si companie de paza si protectie si ca suntem sustinuti de o tehnologie performanta (deservita de o echipa competenta) ne-a ajutat sa ne clasam in top, printre elite! Aceasta este cea mai importanta componenta a succesului nostru.

Anii de experienta au insemnat pentru D.O. Security o munca asidua, incununata cu succese. In acest sens, D.O. Security se pozitioneaza ca un partener de incredere, acest lucru fiind dovedit de cei peste 1000 de clienti, pe care compania noastra ii deserveste, fiind in continuare in topul de profil la nivel national.

Profilul clientilor nostri este variat, incepand cu mici companii locale, si terminand cu companiile multinationale pe care le deserveste. Acest lucru demonstreaza versatilitatea serviciilor noastre, maleabilitatea colaborarii pe care o propunem, si parteneriatul ce devine realitate, date fiind perioadele de colaborare cu clientii nostri.

DINTRE CLIENTII NOSTRI:

Clienti

Ce spun clientii nostri?

Constantin Costel
Constantin Costel
Facebook

"Promptitudine,securitate si rapiditate! "

Bogdan Radu
Bogdan Radu
Facebook

"Nu au fost doua, trei minute, dar pe acolo a batut. Nu ma asteptam sa vina atatia ursi. Buna echipa, mi-au dat mie emotii..sa nu mai zic de scandalagii, care s-au facut pisoi cand i-au vazut pe baieti! Sarbatori fericite! "

Eduard Dacian
Eduard Dacian
Facebook

"Adevărați profesioniști! Seriozitate, promptitudine și competență!"

Bogdan Dragomir
Bogdan Dragomir
Facebook

"D.O. Security nu e doar o firma de securitate!!!a fost si e o emblema a Brasovenilor care au inteles cu adevărat ce inseamna D.O. Security!! Succes in continuare băieți...duceti numele mai departe!!!"

Mihai Homorozeanu
Mihai Homorozeanu
Facebook

"Super echipa. Echipa de interventie a ajuns in mai putin de 3 minute de la apel!"