Istoric

Istoric

Sunt multe de spus despre inceputul nostru ca si companie de paza si protectie! O sa ne rezumam totusi la a va aminti ca am pornit la drum in 1998, in Covasna. Cunoscuti fiind sub numele/brandul Ares, am reusit sa devenim lideri de piata in judet si in scurt timp (cu multa munca depusa) sa reusim o acoperire teritoriala de 100 %.

Cum evolutia era fireasca, am decis ca in 2010 sa ne extindem. Am inceput cu judetul Brasov. Intre timp, in 2012 am achizitionat pachetul majoritar al D.O SECURITY, urmand ca pana in anul 2015 sa functioneze in paralel ambele companii, Ares Security, lider de piata in judetul Covasna iar D.O SECURITY lider de piata in judetul Brasov. Firescul s-a produs si, in 2015, cele doua companii si-au unit fortele intr-una singura sub titulatura de D.O SECURITY GRUP.

In prezent suntem in plina dezvoltare oferind serviciile noastre de paza si protectie la nivel national. In cei peste 18 ani de activitate am ajuns sa avem peste 1000 de clienti, peste 2000 de obiective monitorizate si peste 300 de angajati. Si ne mandrim cu asta!