Va pasa de reputatia companiei dumneavoastra?

O afacere care nu beneficiaza de masuri de securitate adecvate este o afacere care nu prezinta increderea necesara. Si asta pentru ca nu toti din cei care stiu ca sunt probleme la capitolul siguranta iti vor binele.

Sa ne imaginam cat de periculos este (din mai multe motive) sa lucram intr-o cladire de birouri unde nu este asigurata securitatea. Angajatii sunt expusi unor riscuri pe care, de cele mai multe ori, angajatorii nu le iau in calcul.

Criminalitatea corporativa (denumire data actelor de violenta/furt din mediul cladirilor in care isi desfasoara activitatea o corporatie) se afla intr-o liga proprie diferita de alte tipuri, poate fi prezenta in multe feluri si, practic nu putem spune ca are o limita. De un lucru suntem siguri insa, putem contribui la reducerea masiva a riscurilor cu care se confrunta o astfel de cladire in fiecare zi.

Perceptia publica a organizatiei dumneavoastra trebuie sa fie una de incredere si solida. Prima impresie conteaza foarte mult si este greu sa o mai schimbi ulterior. Ai doar o singura sansa la o prima impresie. O cladire vandalizata sau cu puncte de acces deteriorate, cu siguranta nu va reprezenta in ochii publicului imaginea pe care tu vrei sa o promovezi despre companie.

Asumandu-va intreaga responsabilitate asupra mediului in care va  desfasurati activitatea poate reprezenta singura metoda prin care va puteti da seama de adevaratele necesitati de securitate de care aveti nevoie. Noi, prin agentii de securitate  va putem oferi protectie in timpul orelor de program sau pe timpul noptii cand sunteti cel mai vulnerabili la intalnirea cu vizitatorii nedoriti. Dincolo de masurile de siguranta cu care venim in intampinarea dumneavoastra va asiguram ca agentii nostri de securitate sunt bine instruiti, respectand toate normele de securitate privata actuale.

Agentii de securitate pe care ii avem stiu sa intalneasca si sa salute vizitatorii sau sa actioneze ca prim punct de contact si sa reprezinte afacerea dumneavoastra intr-o maniera profesionala mereu prietenoasa si eficienta.

Fiind calificati si avand toate acreditarile necesare acestei industrii, D.O. Security poate sa va asigure paza si protectia atunci cand vine vorba de securitatea corporatiilor. Oferim solutii de securitate statice, mobile sau combinate care va pot proteja sediul, incepand cu usa de la intrare si terminand cu reputatia locala.