Sfaturi utile pentru impiedicarea furturilor din depozitele comerciale

Datorita cresterii comertului modern cu amanuntul si mai cu seama a comertului electronic, au aparut si multe depozite comerciale, unele continand bunuri in valoare de milioane de euro. Asadar nu a durat mult pana sa devina o tinta preferata a hotilor, mai ales ca multe dintre acestea se afla la periferii sau in locuri indepartate (din considerente economice) si nici nu au contract cu vreo firma de securitate.

Furtul din depozite a inceput sa cauzeze din ce in ce mai multe probleme. Acum, este lesne de inteles ca daca unui comerciant i s-a furat ceva, ceilalti comercianti (ai aceluiasi produs) se pot gandi foarte usor ca si ei pot fi victime si vor lua masuri de siguranta. Un caz mai aparte ar fi acela in care proprii angajati fura din bunuri, ceea ce va fi mult mai greu de depistat (dar nu imposibil daca apelati la o firma de securitate)

 

In timpul lunilor de iarna cand perioada de lumina diurna este mult mai scurta, cazurile de furturi cresc destul de mult. Asadar este esential sa luati masurile necesare pentru a va asigura ca depozitul dumneavoastra si bunurile pe care le detineti sunt in siguranta. Nu avem inca o statistica oficiala in Romania dar zvonurile spun ca anual, furtul din depozite provoaca pagube de ordinul milioanelor de lei.

D.O Security a alcatuit o lista de sfaturi utile care va vor ajuta sa va mentineti depozitele comerciale in siguranta

Camere de securitate

 D.O Security va poate ajuta sa va montati un sistem eficient de monitorizare video. Simpla prezenta a camerelor de supraveghere de cele mai multe ori este suficienta pentru a descuraja hotii. Cand vom monta camerele ne vom asigura ca acestea sunt puse in asa fel incat sa acopere toata suprafata.

Inspectii programate si neprogramate

Se stie ca un hot, inainte sa actioneze isi monitorizeaza tinta cateva zile pentru a fi sigur de reusita. Daca in timpul asta el va observa ca din timp in timp, la intervale neregulate, o echipa de interventie vine sa verifice daca totul este in regula, sunt sanse mari sa fie descurajat. D.O Security va poate veni si in acest caz intr-ajutor. Si, de asemenea, aceasta ar fi o buna metoda de a descuraja si furtul intern.

Patrule mobile care sa asigure monitorizarea intregului spatiu

D.O Security va poate pune la dispozitie, prin serviciul de paza obiectiv, o echipa de agenti de securitate care sa patruleze constant pe tot perimetrul detinut de depozitul dumneavoastra. Prezenta unei echipe de agenti de securitate va descuraja foarte mult intentia actiunilor ilegale. De asemenea va vom pune la dispozitie si o solutie prin care putem monitoriza in permanenta cine intra si iese din cladire/perimetru. Faptul ca in permanenta vom sti cine, unde si cand va ajuta ca si furtul intern sa dispara.

Iesiti din anonimat

Hotii stiu cu siguranta cum este organizata firma dumneavoastra. De exemplu, daca aveti multi angajati, care intra si ies din unitate dupa bunul lor plac si care nu au elemente de identificare specifice, poate fi un fapt care sa incurajeze un hot sa se amestece printre angajati si sa intre nestingherit in depozit. Daca in schimb toti angajatii poarta uniforme personalizate si pot patrunde in depozit doar pe baza de cartela magnetica, acest lucru nu va mai fi posibil.

Alarme

Montarea unei alarme reprezinta o solutie foarte buna pentru a descuraja furtul. Alarmele au rolul de a speria potentialii raufacatori inainte ca acestia sa reuseasca sa porduca orice paguba. D.O Security va poate veni in intampinare cu o gama larga de servicii care sa va ajute. Putem alege dintre mai multe sisteme de alarmare pe cel care se potriveste cel mai bine afacerii dumneavoastra.

Oricand, noi suntem pregatiti sa va venim in intampinare. Trebuie doar sa ne comunicati exact de ce anume credeti ca aveti nevoie si, impreuna putem gasi cele mai bune solutii. Suntem o firma de securitate pe care va puteti baza oricand!