Resurse umane

Cu siguranta stiti cu totii acea vorba “omul sfinteste locul”. Nu stim daca este necesar sa va reamintim, dar, la aceeasi concluzie am ajuns si noi.
DO SECURITY este, mai inainte de o companie care ofera servicii de paza si protectie, un colectiv de prieteni. Generic ii numim “resursa umana”, dar, particular sunt Doina, Claudiu, Marius, Ioana, Sebi si asa mai departe! Ei reprezinta cel mai important capital al nostru. Ne mai mandrim si ca, dincolo de prietenie, am reusit sa impunem un standard de seriozitate si profesionalism de care, cei care au lucrat cu noi, s-au convins deja.
Ne-am straduit din rasputeri sa oferim conditii propice de lucru, conditii perfecte pentru dezvoltarea personala, astfel incat, acum, sa putem vorbi de un colectiv stabil si fidel companiei.
Standardele ridicate la care ne desfasuram activitatea in domeniul serviciilor de paza si protectie, ne obliga ca selectia angajatilor nostri sa fie un proces continuu. Nu este usor sa lucrezi intr-o companie ca aceasta (noi am spune ca nu este nici greu – trebuie doar “omul potrivit la locul potrivit”). De aceea intr-un potential candidat cautam niste abilitati de baza, cum ar fi: aptitudini psihice, intelectuale, fizice si ceea ce este mai important, pasiunea pentru a desfasura o asemenea activitate, respectiv pentru a lucra in sprijinul oamenilor.
De asemenea, colegii nostri sunt intr-o continua perfectionare, iar asta ne-a ajutat ca, pe parcurs sa putem reloca oameni din interiorul companiei, de la un departament la altul, in functie de necesitate.
Indiferent de situatie, grija fata de oamenii nostri a reprezentat mereu prima prioritate.

DATE TEHNICE

Serviciile de paza si protectie sunt organizate in sistem militarizat, cu personal selectat, instruit, testat si indrumat de profesionisti, sub strictul control al institutiilor abilitate.

Pregatirea agentilor de securitate se realizeaza prin cursuri intensive periodice de legislatie, telecomunicatii, instructia tragerii, tehnici de protectie si autoaparare, acordarea primului ajutor, tehnici speciale pentru serviciul de escorta, interventie rapida si transport valori.

Ce spun colegii

Marius Apitulesei
Marius Apitulesei

Lucreaza alaturi de noi din 2004 si are un copil. Desi la inceput a facut parte din echipa de interventie, acum este...

Doina Matei
Doina Matei

Lucreaza in departamentul de vanzari al companiei noastre. Este alaturi de noi de 13 ani, de cand sediul era in Sfantu...

Corneliu Popa
Corneliu Popa

Are 47 de ani si este alaturi de noi ca si director tehnic inca de pe vremea cand eram in Sf. Gheorghe. Ca director...

Maria Paul
Maria Paul

Este responsabilul nostru cu achizitiile. S-a simtit bine primita inca de la inceput si nu a avut nici un fel de...

Anca Banu
Anca Banu

Este alaturi de noi de 13 ani. La inceput a fost consultant management, dupa care jurist (7 ani). A fost si director...

Enescu Alexandru Gabriel
Enescu Alexandru Gabriel

Daca in trecut s-a ocupat de pregatirea in caz de razboi a 3 judete, in calitate de colonel, de cand a trecut in...

Alina Paul
Alina Paul

A lucrat in domeniul bancar timp de 10 ani dintre care 3 ocupand functia de director. In DO SECURITY este din 2012 si...

Razvan Paul
Razvan Paul

Este cel care a pus bazele companiei Ares, care mai tarziu, vom vedea mai jos cum, a ajuns DO SECURITY. Are in spate o...