O masa calda pentru fiecare

In perioada 12-13 decembrie a avut loc cea de-a XIX-a editie “O masa calda pentru fiecare” organizata de catre Asociatia Comunitara “Transilvania Expres” si Asociatia American European Education, actiune caritabila pentru a oferi o masa calda persoanelor nevoiase din comunitatea brasoveana.

o masa calda

Evenimentul, acum cu o traditie de  18 ani, se desfasoara in apropierea sarbatorilor de iarna, pentru a-i hrani pe cei aflati in dificultate si care nu au mai mancat o masa calda de ceva vreme.  Sute de persoane s-au adunat la corturile amplasate pentru a primi o portie de mancare calda pregatita de bucatarii adusi de catre sponsori si servita de reprezentanti ai organizatorilor. Anul acesta, aproximativ 1200 de portii si 900 de pachete cu articole de imbracaminte, produse alimentare de baza si dulciuri, au fost oferite persoanelor din comunitate.

Felicitari organizatorilor pentru eforturile depuse pentru a-i ajuta si anul acesta pe oamenii necajiti si ne bucuram ca ne-au oferit din nou ocazia sa participam la aceasta cauza nobila. Acestea sunt cu adevarat momentele in care reflectam asupra vietii si devenim mai recunoscatori pentru ceea ce avem si apreciem cu adevarat lucrurile importante: prietenia, comuniunea, sanatatea si siguranta.

In incheiere, dragi prieteni, va dorim sa va deschideti inimile si sa daruiti, oricat de mic, un ajutor celor care poate nu sunt la fel de norocosi, pentru ca asa cum era si vorba “dar din dar se face rai”.

 - Echipa D.O. Security