Mergi fara griji in vacanta cu D.O Security! Acasa totul e in siguranta

Tu de ce ti-ai instala un sistem de securitate acasa sau la birou?

Probabil pentru ca stii ca in ziua de azi sunt putine lucruri pe care te poti baza cu adevarat, care sa te multumesca si sa-ti ofere putina liniste. Pentru ca nimeni nu iti sare in ajutor, punandu-se pe el insusi in pericol.

O locatie nesecurizata atrage dupa sine mult mai multe decat posibilitatea pierderii unor bunuri de valoare. Un astfel de eveniment este o incalcare a intimitatii, este un rau pe care cineva ti l-a facut in mod voit, iar sentimentul pe care il lasa in urma...te afecteaza mai mult decat daca investesti la timp intr-un sistem de securitate care tine la distanta atat persoane cat si evenimente neplacute, iar tu, te bucuri linistit de libertate.

Asa ca, instaleaza-ti un sistem de securitate cu noi in perioada 3 iulie -31 august 2019 si ai sansa sa castigi un voucher in valoare de 1000 € sa mergi catre ORICE destinatie iti doresti, CAND iti doresti !

 

CUM POT PARTICIPA? Nimic mai simplu! Iti instalezi un sistem de securitate cu noi, iti faci si un abonament de monitorizare si interventie pe o perioada de 12 luni si intri automat in extragerea pentru voucher!

IN CE CONSTA PREMIUL? Premiul consta intr-un voucher in valoare de 1000€ pe care il poti folosi sa pleci intr-o vacanta, catre orice destinatie iti doresti!

CUM AFLU DACA AM CASTIGAT? Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si va fi contactat de catre un reprezentant D.O Security.Anuntul oficial va fi publicat si pe pagina noastra de Facebook aici(https://www.facebook.com/dopazasiprotectie/).

 

Alte informatii mai poti citi si aici

 

Asa ca, nu mai sta pe ganduri!

Contacteaza-ne acum pentru o oferta!