Gadgeturi si alte solutii pentru siguranta copiilor si linistea parintilor

 

Indiferent de varsta copiilor, ca si parinte, intotdeauna iti vei face griji pentru siguranta lor. Ceea ce este si de inteles, mai ales ca nu suntem cu ei 24 de ore din 24.

Totodata, dorim sa ii invatam sa fie independenti si sa nu vrem le ingradim libertatea pentru ca ei sa se dezvolte si sa creasca oameni capabili sa se descurce in viata.

 

Multumesc evolutie si tehnologie!

 

Sunt atat de multe solutii pe piata acum (Slava Domnului!) incat sigur gasesti una care sa ii fie pe plac si copilului tau: de la smartwatch-uri in toate culorile si cu functii de monitorizare si/sau ascultare, la butoane de panica mobile si inclusiv sistemele de securitate pe care le poti instala acasa si il ajuta sa se simta mereu in siguranta.

 

Smartwatch-ul

Avantajele smartwatch-urilor:

  • Are un dispozitiv GPS care iti ofera posibilitatea de a verifica locatia copilului tau in orice moment
  • Iti poti apela copilul direct prin smartwach
  • Permite stocarea la pana 10 numere de telefon
  • Poate fi purtat atat de copii, cat si de alti membri ai familiei, mai in varsta, care au nevoie de astfel de supraveghere
  • Are un aspect atractiv, colorat
  • Poate descarca aplicatii si se poate juca

 

Dezavanjare ar fi ca trebuie sa iti amintesti sa il pui la incarcat in fiecare zi, iar uneori semnalul GPS nu este foarte precis, mai ales daca copilul este intr-o cladire unde semnalul nu poate sa patrunda.

 

Dispozitivul Mobil de Alarmare

Un upgrade de la smartwatch-ul traditional este dispozitivul mobil de alarmare.

Nu are un design care sa atraga hotii, ba chiar trece neobservat, putand fi purtat pe sub haine, iar functinalitatile sunt mult mai complexe. Pe langa pozitionarea GPS si functia de apel vocal, dispozitivul are senzori de miscare incorporati iar tu vei fi notificat despre starea copilului sau membrul familiei in oricare din urmatoarele situatii:

  • vei primi un semnal de alarma atunci cand dispozitivul depisteaza o pozitie orizontala pentru o perioada mai lunga de timp
  • vei primi un semnal de alarma atunci cand copilul sau alt membru al familiei paraseste o anumita zona perimetrala stabilita

 

Pe langa toate acestea, stiai ca acest dispozitiv poate fi monitorizat in permanenta de catre dispeceratul nostru, iar in caz de urgenta, trimitem echipajul de interventie?

 

Sistemele de securitate

Sunt recomandate pentru siguranta intregii familii si a bunurilor tale!

Cele mai potrivite sisteme pentru locuinte sunt cele antiefractie, supraveghere si inregistrare video, detectie si semnalizare incendiu. Poti afla mai multe despre acestea chiar aici.

Daca ai deja un sistem, te sfatuim sa optezi si pentru un abonament de monitorizare si interventie pentru ca sa fii in siguranta in permanenta.

 

Pentru serviciu de instalare sisteme de securitate si monitorizare si interventie rapida ne puteti contacta aici sau direct prin telefon la 0268411758 sau prin email secretariat@dosecurity.ro