Este casa ta sigura pentru copii?

Cand ai copii, trebuie sa fii putin mai atent si sa te concentrezi mai ales pe siguranta si securitatea lor. In afara de respectarea precautiilor comune, cum ar fi pastrarea dispozitivelor electronice la distanta, ascunderea substantelor inflamabile, acoperirea circuitelor de alimentare, eliminarea mobilierului din sticla etc., trebuie sa asiguri ca locuinta este sigura. Diferite tipuri de camere de securitate si alarme de acasa sunt disponibile pe piata. De asemenea, poti lua in considerare urmatoarele sfaturi mentionate mai jos, astfel incat copilul tau sa fie intotdeauna in siguranta.

 

Luati un caine

Un caine nu este doar cel mai bun prieten al omului, ci il si pazeste atunci cand nu esti in jur. Cainii au o intuitie pentru a detecta pericolul. Folositi in acest sens, ei pot preveni sa se intample ceva rau. De asemenea, pot speria intrusii, ceea ce impiedica producerea de efractii. In timp ce cainii sunt excelenti atat pentru protectie, cat si pentru companie, ei nu pot inlocui sistemele profesionale de securitate care pot fi instalate in casa.

 

Fii cu "ochii" pe copil

Indiferent cat de sigura crezi ca este locuinta ta, trebuie sa iti iei intotdeauna masuri de precautie pentru a spori siguranta si securitatea acesteia. In acest scop, ai putea sa instalezi camere de securitate in interior si in jurul casei. Primul beneficiu al camerelor de securitate pe proprietatea ta este ca prezenta lor va descuraja criminali. O alta caracteristica a instalarii camerelor de supraveghere video este ca iti puteti monitoriza copilul si activitatea zilnica a acestuia, pe telefon, in orice moment, imaginile fiind transmise in timp real.

 

Asigura monitorizarea sistemelor de alarma

Indiferent daca te confruntati cu o alarma de foc sau o intrare prin efractie, alarmele de acasa te pot ajuta sa asiguri siguranta copilului atunci cand nu esti in preajma. In astfel de situatii de criza, alarmele vor produce un sunet puternic si inspaimantator, care va alerta vecinii pentru a ajunge la casa ta si pentru a-ti proteja copilul. Alarmele inteligente te vor si notifica intr-o astfel de situatie si vei putea actiona imediat. Cea mai buna solutie ramane insa conectarea sistemului de securitate la un dispecerat. Astfel te asiguri ca in lipsa ta, atat familia, locuinta cat si bunurile sunt in siguranta 24/24.

 

Sfat bonus: Tine usa incuiata chiar si atunci cand esti acasa.

 

Asigura-te ca ai usi solide si incuietori la ferestre, camere de supraveghere si inregistrare video pentru o casa mai sigura pentru intreaga ta familie! Daca doresti informatii despre cele mai bune solutiile de securitate pentru locuinte, cum ar fi sistemele antiefractie, supraveghere si inregistrare video, ce iti confera linistea si siguranta de care ai nevoie, contacteaza D. O. Security si alege cele mai bune sisteme pentru locuinta ta.