De ce sa alegi D.O Security

 Va ganditi sa contractati o firma de securitate pentru afacerea dumneavoastra sau pentru siguranta locuintei? Iata de ce ar fi bine sa luati in calcul sa lucrati cu noi.

Suntem lideri de piata in zona judetului Brasov si in judetele invecinate.

Oferim o gama larga de servicii

Ne-am angajat sa furnizam solutii de securitate de cea mai buna calitate si ne straduim sa va oferim o gama larga de servicii, astfel incat sa putem satisface fiecare dintre cerintele unice de securitate ale clientilor nostri. Gama noastra de servicii cuprinde

-Instalare sisteme de securitate

-Agenti de securitate

-Garda de corp si VIP

-Paza evenimete

-Guard control

-Monitorizare si interventie rapida

-Mentenanta sistemelor de securitate

-Servicii de transport valori

-Paza electronica

Oferim servicii pentru o gama variata de industrii si, de cand a fost infiintata in 1998, am acumulat o vasta experienta, protejand totul de la institutii publice pana la magazine si santiere de constructii.

In calitate de companie de paza, este esential sa oferim servicii de inalta calitate si incredere. In primul rand, sarcina noastra este sa protejam oamenii. Si este imperativ necesar sa oferim cele mai bune servicii posibile.

Toti agentii nostri sunt acreditati conform standardelor legislative in vigoare si sunt instruiti corespunzator.

Misiunea noastra este sa ne asiguram ca fiecare dintre clientii nostri sunt protejati corespunzator. De aceea nu lucram cu jumatati de masura ci alegem sa ne adaptam solutiile pentru a satisface fiecare dintre nevoile individuale ale clientilor nostri.