De ce furnizorul dvs. de securitate trebuie să va fie si partener de afaceri

Organizațiile care sunt serioase în ceea ce privește siguranța, înțeleg nevoia unui furnizor de securitate care să fie mai mult decât un simplu provider de soluții de securitate.

Companiile care se angajează să creeze valoare și să obțină un succes organizațional prin intermediul programului lor de securitate solicită un furnizor de pază și protecție care este un adevărat partener de afaceri - un partener interesat de succesul companiei și aliniat la valorile dumneavoastră.

 Programul de securitate de care aveți nevoie, solicită un partener care să vă împărtășească viziunea strategică. Atunci când furnizorul dumneavoastra vă este  șipartener, numai atunci puteți să vă maximizați resursele și capacitățile și să vă valorificați integral cheltuielile de securitate.

Un parteneriat de afaceri se bazează în principal pe comunicare. Puteți să discutați cu echipa de securitate în fiecare zi, dar dialogul este cu adevărat strategic? Discutați despre modalitățile prin care firma de securitate vă poate ajuta să adăugați valoare organizației? Există schimburi promițătoare cu privire la provocările comune și la pașii pe care ambele companii îi fac pentru a crea un mediu mai sigur? Impactul bugetar este discutat în avans pentru a vă putea pregăti?

Planificarea bugetară poate fi un adevărat test pentru un parteneriat. În general, firmele de pază, se străduiesc să câstige mai mult în timp ce creează operațiuni mai slabe calitativ,dar mai rentabile. Atunci când bugetele sunt puternic afectate de schimbarea beneficiilor angajaților, creșterea taxelor sau a costurilor cu energia, un parteneriat sănătos este esențial pentru a ajunge cu succes la soluții eficiente.

Atunci când furnizorul de securitate pe care l-ați ales se angajează să vă înțeleagă nevoile, putem vorbi despre un parteneriat. Conversația deseori conduce dincolo de rezolvarea provocărilor către realizarea oportunităților, pe măsură ce se dezvoltă idei noi.

Deoarece totul este într-o continuă schimbare, este esențial ca dumneavoastră și compania de securitate să stabiliți soluții profitabile. Acestea nu trebuie să abordeze doar impactul bugetar, ci și rolul vital pe care îl joacă beneficiile angajamentului de securitate și furnizarea de servicii. Numai un partener - nu un furnizor - vă poate ajuta în mod eficient să găsiți soluții complete care vă ajută în continuare la îndeplinirea obiectivelor.

În D.O. Security veți găsi mereu un partener de nădejde, indiferent de necesitățile pe care le aveți.