Cum prevenim intrarea prin efractie?

De obicei doar trei procente din prejudiciu sunt recuperate in urma unui furt si doar unul din 10 spargatori este prins (de cele mai multe ori fara a recupera bunurile furate). Acest lucru face ca prevenirea efractiei sa fie mult mai viabila decat urmarirea si prinderea acuzatilor. Iata ce aveti de facut pentru a pastra spargatorii la distanta.

  1. Asigurati-va ca toate intrarile din exterior si iesirile de urgenta au incuietori de siguranta. Daca utilizati lacata, asigurati-va ca sunt din otel si cat mai solide. De asemenea, eliminati numerele de serie de pe incuietori. Acest lucru impiedica efectuarea de chei neautorizate.
  2. Toate usile exterioare si usile de securitate trebuie sa fie etanse si asigurate cu bare de protectie metalice. Toate balamalele expuse trebuiesc protejate pentru a preveni indepartarea
  3. Ferestrele trebuie sa fie echipate cu incuietori sigure si sticla rezistenta. De asemenea trebuie sa aveti in vedere montarea de grilaje metalice pe toate ferestrele, exceptie facand cele de afisare.
  4. Asigurati-va ca puteti vedea in magazin cu usurinta dupa ce ati inchis si eliminati toate articolele scumpe din vitrinele de langa ferestre.
  5. Luminati interiorul si exteriorul cladirii pe timp de noapte. Concentrati-va sursele de lumini catre usi , ferestre sau alte puncte de intrare. Montati protectii pe luminile de exterior si pe sursele de alimentare pentru a preveni manipularea acestora.
  6. Lasati cutia casei de marcat goala si deschisa la plecare. Asigurati-va ca aceasta este vizibila din exterior.
  7. Daca aveti un seif, asigurati-va ca acesta este ignifug si , pe cat posibil evitati sa tineti lucrui valoroase in el. Daca totusi trebuie, tineti toate obiectele valoroase in el si schimbati combinatia ori de cate ori un angajat care a avut acces la el pleaca.
  8. Achizitionati o alarma. Contactati D.O Security pentru a va recomanda cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. Verificati sistemul in fiecare zi si armati-l la plecare.
  9. Angajati o firma de securitate care sa va mentina magazinul in siguranta.