Cum angajarea unui agent de securitate neexperimentat iți poate afecta afacerea

Fiind un proprietar de afaceri și având un număr de angajați la locul de muncă este o mare responsabilitate. Trebuie să vă asigurați că angajații și bunurile dumneavoastră sunt în siguranță în orice moment. În acest scop, puteți angaja o agenție de securitate precum D.O.Security care să asigure totate aspectele securității. Pentru proprietăți mari, cum ar fi un complex de afaceri, agenții de securitate sunt o necesitate. Dar ce se întâmplă atunci când nu alegeți agenți de securitate cu experiență. Iată câteva probleme comune cu care vă puteți confrunta atunci când angajați un agent de pază neexperimentat.

Nu are certificare

Un bun agent de securitate a făcut un curs pentru a profesa. Acest lucru înseamnă pur și simplu că are pregătirea teoretică și practică pentru a se descurca într-o situație neprevăzută. De asemenea, vă asigură că aveți o experiență profesională completă cu acesta.

Un agent de securitate, fără certificare, va fi neprofesional și nu va acționa în mod corespunzător atunci când situația o cere.

Incapacitatea de prevenire

Principalul beneficiu de a avea un agent de securitate pe holurile sediului dumneavoastră este vizibilitatea ți vigilenta pe care acesta o oferă. Este obișnuit ca infractorii și hoții să evite proprietățile cu un gardian care patrulează sediul. Dacă aveți un gardian de securitate neexperimentat, el poate să nu fie capabil să acopere complet perimetrul proprietății tale. De asemenea, ei nu vor fi conștienți de tactici de a folosi fluiere, bastoane etc. pentru a-si face simțită prezența.

Creșterea criminalității în spații

Cu lipsa pregătirii și a experienței, gardianul nu va fi pregătit să se ocupe de activități criminale. Acest lucru poate face ca proprietatea pe care o aveți să fie vulnerabilă la furt și vandalism. Cu cunoștințe limitate de a “citi”oamenii, agentii neexperimentați de securitate ar putea lăsa un hoț să pătrundă în firma dumneavoastră fărăa să își dea seama de intențiile acestuia.

 

Nu există un management al crizelor

În afară de securitatea de bază, agentii de securitate calificați și cu experiență sunt bine echipați pentru a face față situațiilor de urgență și de criză. Imaginați-vă că ar izbucni un incendiu. Într-o astfel de situație este esențială gestionarea panicii și evacuarea tuturor într-o manieră organizată. Cu o gardă de securitate neexperimentată, evacuarea ar putea să scape de sub control situație care se poate solda cu  oameni răniți.

Asigurarea siguranței și securității dvs. ar trebui să fie prioritatea principală a celui respunsabil cu paza.  Având un agent de securitate neexperimentat vă va pune în pericol siguranța angajaților și a afacerii. Pentru a evita punerea în pericol a securității și pentru a obține agenți de securitate potriviți pentru afacerea pe care o aveti, alegeți să lucrați cu profesioniști. Alegeți D.O.Security