Cu fwdBV despre DO Security

I-am întrebat pe specialiștii DO Security de ce e esențial să ne protejăm firmele și locuințele și care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când hotărâm să alegem un sistem de protecție, care să ne aducă confort psihic atât în mediul organizațional, cât și în cel familial.


Munca și casa. Sunt cele două mari concepte care ne ocupă viața și pe care trebuie să le protejăm în limita posibilităților. Sistemele de securitate pe care le alegem pentru a ne proteja munca sunt multiple și îmbracă mai multe forme. Consultanții DO Security ne spun care sunt factorii de care trebuie să ținem cont atunci când alegem un sistem de securitate pentru a ne proteja frma. „La muncă, mai ales dacă lucrăm cu publicul, pot apărea oricând situații de conflict. Orice extern poate să fe imprevizibil și să-și manifeste nemulțumirea față de produsele și serviciile unei frme. Esteadevărat, nu putem să prevenim astfel de situații, dar putem să reducem riscurile la care ne expunem. Este binesă avem un buton de panică la îndemână, iar după cinci minute, frma de pază va interveni în aplanarea conflictului“, a declarat Radu Paul, consultant DO Security.
Ca să ne protejăm la muncă, este important să investim într-un sistem de camere de supraveghere, care să acopere cel puțin zonele cu acces public sau comun. De exemplu, este bine să avem o cameră la intrarea în sediul frmei, pe holurile comune, pe acoperiș, pe căile de acces în clădire, care să putem avea controlul asupra persoanelor care intă și ies. „La ușa de acces în frmă este bine să avem montată o cameră de luat vederi de calitate superioară, care să ne permită identifcarea ușoară a semnalmentelor persoanelor potențial suspecte. Atunci când ne uităm peste imagini este bine să putem observa cu rigurozitate și claritate fața persoanei, mersul, îmbrăcămintea, aspecte care ne ajută să o putem identifca mai ușor“, ne mai sfătuiește Radu Paul.

*text preluat din revista fwdBV Autorul articolului: Teodora NICOLAE (redactor fwdBV)