Cateva motive pentru instalarea unei alarme la domiciliu

Monitorizarea locuintelor cu  sisteme de securitate se practica de multa vreme. De-a lungul deceniilor, aceste sisteme inteligente au oferit siguranta locuintei si familiei. Daca nu aveti un sistem de alarma, trebuie sa va ganditi sa il instalati cat mai repede. Exista mai multe motive pentru care ar trebui sa faceti acest lucru. Cateva motive le-am enumerat mai jos.

Prezenta unui sistem de securitate descurajeaza criminalitatea

 

Adesea, simpla prezenta a sistemelor de securitate, cum ar fi camerele de supraveghere, poate descuraja infractiunile. Intrusii si infractorii cauta o proprietate care poate fi atacata fara efort. Cu sistemele de alarma la domiciliu, sansele criminalilor de a fi prinsi sunt ridicate, deoarece un membru al familiei sau personalul de securitate care va monitorizeaza sistemul poate ajunge la timp si sa-i prinda.

 

O alarma moderna permite vizualizarea la distanta

Sistemele moderne de alarma de la domiciliu va permit sa va monitorizati proprietatea prin telefonul mobil. Aceste sisteme va pot alerta atunci cand exista o intrare autorizata, precum si o intrare fortata in casa dumneavoastra. De asemenea, puteti vedea cine este in jurul casei si puteti faceti pasii necesari pentru a va asigura locuinta.

 

Sistem de securitate- Asigurare mai mica 

Daca in locuinta pe care o detineti aveti instalat un sistem de alarma, puteti obtine o reducere a costului de asigurare a locuintei dvs. Casa prezinta un risc mai scazut de furt, de efractie sau de orice alta activitate criminala.

 

Unele sisteme de securitate au caracteristici suplimentare

Multe sisteme de securitate sunt dotate cu un detector incorporat de incendiu si monoxid de carbon. Aceste detectoare pot detecta fum sau gaze nocive in casa si atentioneaza pe cineva din casa, precum si sistemul central de monitorizare. Sistemele moderne de alarma au un buton care, printr-o singura atingere poate trimite alerta catre pompieri, ambulanta sau politie. Puteti atinge acest buton intr-o situatie de urgenta si puteti cere ajutor in cel mai scurt timp.

 

Protectie 24/7

Nu este intotdeauna posibil ca dumneavoastra sau cineva din familie sa ramaneti acasa si sa va asigurati siguranta locuintei. Dar, cu un sistem de securitate, va puteti ingrijora mai putin de securitatea casei si a obiectelor de valoare. Sistemele de siguranta  asigura o monitorizare continua. Deci, daca sunteti la serviciu sau in vacanta, sistemul de alarma de la domiciliu va va asigura securitatea si, de asemenea, va va permite sa va monitorizati proprietatea ori de cate ori doriti.

 

Daca sunteti de parere ca sistemele de alarma sunt destinate numai caselor mari, va inselati. Sistemele de securitate pe care le avem sunt disponibile si pentru apartamente. Indiferent de ce fel de casa aveti, va oferim sisteme inteligente de alarma..

Contactati D.O.Security pentru a va asigura locuinta si obiectele de valoare.

 0268411758

 secretariat@dosecurity.ro