5 sistemele de securitate recomandate pentru locuinta si afacerea ta

sisteme de securitate recomandate pentru locuinta si afacerea ta

 

Fie ca vorbim de siguranta casei tale sau a afacerii tale, specialistii din domeniu recomanda instalarea acestor sistemelor electronice pentru prevenirea si detectia efractiei, alarmare si analiza post-eveniment. Acestea sunt cele mai frecvent intalnite deoarece ofera o solutie optima in problemele legate de securitate.

1. Sistemele antiefractie, au o acoperire completa a procesului de securitate: detectarea tentativelor de patrundere neautorizata, avertizare, alarmare si transmiterea alertei catre un centru de monitorizare pentru a se lua masurile potrivite, conform evenimentelor care au provocat detectarea.

2. Sistemele de supraveghere si inregistrare video, sau altfel spus, sistemele CCTV. Acestea sunt dotate cu functii de transfer a informatiilor atat sub forma de date, cat si in format video.

3. Sisteme de avertizare si semnalizare incendiu are rolul de a detecta si a semnaliza aparitia unui incendiu in spatiul protejat si de a alarma pompierii, sau persoanele aflate in zona care pot ajuta la stingerea incendiului.

4. Sistemele de control accessi pontaj electronic, potrivit spatiilor de afacere, asigura functiile principale de identificare si filtrare a accesului pe baza unui protocol prestabilit si ajuta la optimizarea costurilor intreprinderii si eficientizarea activitatii personalului.

5. Sistemele de ticketing, ajuta la gestionarea eficienta a fluxului mare de persoane, fiind mai degraba recomandate a fi instalate la in spatiile care pot cuprinde un numar foarte mare de persoane destinate evenimentelor sportive sau culturale, etc.

 

Instaland un sistem de detectie a efractiei, la care se mai adauga si un sistem de supraveghere video, sansele ca locuinta ta, sau afacerea ta sa fie tinta unei efractii sunt astfel considerabil reduse. De asemenea, avand astfel de sisteme instalate, poti beneficia si de discounturi la incheierea unei asigurari pentru obiectivul respectiv. Daca mai adaugi si un sistem de detectie al incendiului, atunci poti fi sigur ca atat obiectivul cat si bunurile pe care le detii sunt in siguranta: la izbucnirea unui incendiu, interventia pompierilor este mult mai rapida.  

Costurile pentru instalarea unor astfel de sisteme depind atat de complexitatea sistemului (numarul de detectori, tastaturi, contacte magnetice, etc.), de tipul sistemului (cablat, radio sau hibrid) si de spatiul care se doreste a fi supravegheat si amplasarea componentelor.

 

 D.O Security iti sta la dispozitie atat pentru instalarea cat si mentenanta sistemelor de securitate, folosind echipamente la cele mai inalte stardarde internationale din domeniu. Totodata, in urma instalarii unor astfel de sisteme, iti oferim serviciul nostru de monitorizare si interventie rapida, prin conectarea sistemelor la dispeceratul D.O Security pentru o si mai mare siguranta a obiectivului si bunurilor tale.

Apeleaza oricand la specialistii nostri 

 0286411758 

 secretariat@dosecurity.ro