5 semne că aveți nevoie de un nou agent de securitate pentru biroul dumneavoastră

Securitatea fizică a oamenilor este importantă, fie în facilități corporative, fie în complexe rezidențiale. Mici sau la mari, toate întreprinderile trebuie să aibă un agent de securitate pentru a-și rezolva problemele legate de siguranța angajaților, furtul, paza documentelor importante și gestionarea situațiilor de urgență. Un agent de securitate vă oferă o soluție de securitate completă prin protejarea întregului sediu.

Uneori însă, agentii de securitate nu sunt capabili să facă față situațiilor care amenință siguranța și securitatea birourilor. Acesta este momentul în care ar trebui să luați în considerare angajarea unuia nou. Iată câteva semne care arată că trebuie să angajați un nou agent.

Lipsa abilităților interpersonale

Este foarte important să cunoașteți modul în care un agent de securitate comunică cu angajații și vizitatorii. Modul în care aceștia salută și se comportă cu clienții care vin în biroul dvs. oferă clienților o imagine a companiei. Dacă acesta nu are aceste abilități, este posibil să aveți nevoie să angajați un nou ofițer de securitate.

De exemplu, dacă un agent de pază vorbește lipsit de respect cu cineva care intră în birou, dă o impresie proastă despre compania pe care o conduceți. Lipsa de respect poate fi interpretată și ca sexism sau rasism și vă poate pune într-o situație dificilă.

Incapacitatea de a gestiona situațiile dificile

Există momente când agentul de securitate trebuie să fie atent, să facă față unor situații dificile. Poate fi un incendiu, o problemă de prim ajutor, o luptă sau orice altă situație. Echipa de securitate ar trebui să poată rezolva aceste situații. Pentru asta au nevoie de o prezență bună de spirit. Incapacitatea de a gestiona aceste lucruri este un semn că aveți nevoie de un nou agent de securitate mai bine instruit.

Bresa de securitate

Există momente când cineva intră într-un perimetru fără permisiune și agentul de pază nu observa. Această încălcare a securității poate duce la jaf și alte infracțiuni. Agenții de securitate ar trebui să fie capabili să se ocupe de astfel de probleme de securitate și ar trebui să poată gestiona siguranța completă a spațiilor tale.

Lipsa de atentie

Motivele pentru o încălcare a securității sau incapacitatea de a gestiona situațiile sunt de obicei cauzate de lipsa de atenție. Un gardian trebuie să fie mereu conștient de ceea ce se întâmplă în interiorul și în jurul sediului birourilor dumneavoastră. Lipsa atenției conduce la probleme de securitate și perturbă funcționarea biroului. Un bun manager ar trebui să aibă întotdeauna în vedere colaborarea cu o companie de securitate care să aiba agenți bine antrenați, pentru a asigura securitatea completă.

Abuzul de substanțe

O altă problemă care poate perturba securitatea este abuzul de substanțe de către un agent de securitate. Fumatul, consumul de alcool sau consumul de droguri nu numai că pot conduce la o siguranță precară, dar pot pune in pericol chiar securitatea agentului și a companiei pentru care lucrează. Înainte de a angaja un agent de securitate, ar trebui să vă asigurați că nu este consumator de astfel de substanțe. Cereți referințe de la celelalte locuri de muncă.

Dar, ca să scăpați de toate aceste neajunsuri, puteți sa alegeți sa încheiați o colaborare cu D.O. Security. Agenții noștri de securitate sunt în permanență instruiți să facă față oricăror situații.