5 Motive pentru care ai nevoie de securitate la petrecerea de Craciun

Sezonul sarbatorilor de iarna este in general un moment de pace si bunavointa. Chiar si asa, stim cu totii ca petrecerile de Craciun nu sunt intotdeauna cele mai silentioase. Dansuri dragalase, zambete largi si alcool din belsug pot duce la momente cu adevarat interesante…

 

Potrivit unul sondaj realizat de blinkbox, 23%dintre angajati au luat parte la dansuri in pozitii ciudate (mai ales atunci cand au fost publicate fotografiile), 20% au recunoscut ca au sarutat un coleg iar 14% au acceptat sa flirteze cu seful. Mai rau, unul din 50 a sustinut ca, a comis-o atat de tare la o petrecere de Craciun incat a fost nevoit sa isi schimbe locul de munca. Asadar, dupa cum vedeti, este destul de usor ca lucrurile sa capete rapid o intorsatura neasteptata. Iata 5 motive pentru care aveti nevoie de noi ca firma de securitate la petrecerea de Craciun organizata de compania dumneavoastra. Inainte de asta trebuie totusi sa mentionam ca agentii nostri de paza nu va pot impiedica sa dansati cum credeti de cuviinta sau sa flirtati cu cine vreti, dar se pot asigura ca evenimentul dumneavoastra se desfasoara cat se poate de normal din punctul de vedere al securitatii oferite. Iata cum:

Liste cu invitatii

Cu atat de multa mancare gratuita si alcool din belsug, musafirii nepoftiti pot fi adesea o problema, mai ales in firmele cu sute de angajati unde nu se cunosc intre ei. Pot argumenta oricui ca sunt din misterioasele etaje inferioare (ale cladirii), din lumea necunoscuta a IT.ului sau din alta reprezentanta a firmei.

Ei bine, acesti musafiri nepoftiti vor fi principala noastra preocupare. Alcatuid o lista de participanti pe care o inaintati catre agentii de securitate profesionisti pe care vi-i punem la dispozitie, puteti fi sigur ca nimeni care nu ar trebui sa fie acolo nu va patrunde in incinta evenimentului.

Descurajarea evenimentelor nedorite

 Prezenta unui agent de securitate, de cele mai multe ori este suficienta pentru a descuraja orice intentie de comportament neadecvat la o petrecere de Craciun (sau in general), fie ca este vorba despre o persoana neinvitata sau despre un angajat care a baut mai mult decat trebuia si si-a amintit ca are o rafuiala cu un coleg de la alt departament.

Managementul oricarei situatii.

 Avand personal de securitate la indemana inseamna de fapt sa va asigurati ca jocurile sau glumele inofensive nu vor escalada in ceva mai grav. Dansul pe mese, piramidele umane si chiar datul huta pe candelabru- cateva bauturi in plus pot face si cele mai ciudate si prostesti lucruri sa para a fi idei bune. In aceste cazuri un simplu cuvant la ureche din partea unui agent de paza este suficient pentru a-i aduce pe oameni cu picioarele pe pamant. Cu personalul de securitate monitorizand cu sarguinta ce se intampla in orice moment, sansa producerii unor accidente grave este redusa semnificativ.

Timp de raspuns rapid in situatii limita

Agentii de paza sunt instruiti sa ia decizii rapide si sa actioneze la fel de repede. In cazul producerii unui accident, un agent de securitate se va asigura ca se va actiona in modul cel mai eficient si practic – inclusiv anuntarea serviciilor de urgenta relevante (salvare, pompieri, etc).

 D.O Security va poate furniza agenti de paza si protectie care sa fie capabili sa reactioneze adecvat la tot felul de tipuri de incidente. Mai mult decat atat, in loc sa astepte sosirea politiei sau paramedicilor, pot actiona ca o prima masura eficienta in cazul in care ceva nu ar merge asa cum v-ati planuit.

 

Sfaturi si strategii

Cele mai bune evenimente sunt planificate cu mult timp inaintea producerii lor, fiecare detaliu fiind elaborat cu grija. In timp ce vom lasa optiunile de decorare si muzica strict in grija dumneavoastra, va putem ajuta cu planificarea de urgenta si cu respectarea normelor de sanatate si siguranta inainte ca evenimentul dumneavoastra sa aiba loc. Toate aceste proceduri ne vor ajuta sa ne asiguram ca atat dumneavoastra cat si participantii la evenimentul organizat vor fi in siguranta.