5 metode prin care puteti spori siguranta unei nunti

Nuntile trebuie sa fie ocazii fericite. Cu toate acestea, atunci cand alcoolul intra in schema, emotiile se desfasoara la un nivel inalt, iar membrii familiei sunt adunati impreuna in acelasi loc, lucrurile nu merg intotdeauna asa cum a fost planificat.

Pentru a va asigura ca ziua cea mare a dumneavoastra ramane speciala din motivele pe care le-ati decis sa fie asa si nu altele, am gandit cinci sfaturi de securitate pe care sa le puteti utiliza pentru a va sigura ca nunta dumneavoastra se desfasoara fara probleme.

  1. Consumati alcool responsabil

Majoritatea aleg sa consume doar cateva pahare de bauturi alcoolice sa sa sarbatoreasca in voie buna ziua cea mare a celor dragi. Dar, fara indoiala, majoritatea dintre noi isi amitesc de oameni care au consumat mai mult decat trebuia si au facut cate o scena memorabila. Multe sunt hilare, dar sunt si din cele menite sa strice buna dispozitie a participantilor prin iscarea unui conflict.
Pentru a va asigura ca evitati aceasta situatie, consumati responsabil bauturi alcoolice sau, daca vedeti pe cineva predispus la a consuma mai mult decat trebuie, atrageti-i intr-o maniera decenta si fara sa il jigniti atentia. Functioneaza de cele mai multe ori.

  1. Planuiti totul cu grija

Confuzia, in general, poate duce la dezastru. Cand oamenii nu stiu ce fac, unde ar trebui sa fie si ce se intampla, sansele de a merge ceva gresit sunt si mai mari.

  • De aceea este recomandat sa aveti un plan pentru orice:
  • Daca exista o problema cu mancarea.
  • Daca vremea lasa de dorit
  • Daca DJ-ul nu apare
  • Daca se raneste cineva
  • Daca cineva se imbata prea rau
  • Daca se declanseaza un conflict

Pot parea exagerate aceste sugestii dar, va asiguram ca planuirea minutioasa a tuturor detaliilor va pot scapa de multe probleme in ziua respectiva.

       3.Alimentele sa fie proaspete si insotite de o lista de alergeni

Daca alegeti sa serviti mancarea intr-un bufet de tip suedez, asigurati-va ca furnizorul dumneavoastra a fost bine instruit. Mancarea calda sa fie servita la temperatura recomandata, nici prea fierbinte dar nici prea rece, iar produsele care trebuiesc tinute la o temperatura sub cea medie sau fie tinute asa. Nu lasati alimentele pe baza de lapte sau oua in apropierea surselor de caldura, fapt care ar duce la inmultirea bacteriilor in produsele respective. In plus, solicitati agentului dumneavoastra de catering ca fiecare fel de mancare sa vina insotit de o lista cu alergeni, astfel incat oricine are o intoleranta la un anumit produs sa stie exact ce poate si ce nu poate manca.

       4. Luati in calcul incheierea unei polite de asigurare

Din pacate, nuntile sunt o tinta pentru hoti.  Garderobele, deseori gazduiesc o adevarata colectie de obiecte de valoare, cum ar fi telefoane, bani sau bijuterii, alaturi de posete sau obiecte electronice de valoare, cum ar fi aparate foto, tehnica de scena sau laptop-uri. Daca se poate, incercati sa incheiati o polita de asigurare care sa va despagumeasca in eventualitatea petrecerii unui eveniment neplacut cum ar fi un furt.

  1. Inchiriati o firma profesionala de paza si protectie

Din ce in ce mai multi oameni aleg sa angajeze o firma de paza profesionala pentru nunta lor. Asa clar vor scapa de toate neplacerile.

Agentii de securitate vor supraveghea copii, vor controla usile, vor indeparta oaspetii neinvitati, ii vor indeparta pe cei perturbatori, vor putea oferi solutii rapide si viabile in situatii de urgenta, vor proteja cadourile si obiectele de valoare si vor ajuta la planificarea unei posibile evacuari.

Pentru a discuta toate aceste detalii si multe altele la care cu siguranta nu v-ati gandit pana acum va asteptam sa ne cunoastem si sa alegem impreuna cea mai buna solutie pentru paza evenimentului dumneavoastra.