4 motive pentru care sa alegi o companie de securitate pentru magazinul tau

Se intampla frecvent sa vedem cum, un numar tot mai mare de magazine se inchid. Acest lucru se datoreaza pe de o parte climatului economic, care, insotit de o proasta administrare conduc aceste magazine catre o cifra scazuta de afaceri. Statistici recente arata ca nu este vorba doar de un declin al banilor cheltuiti pe intregul sector care este vinovat de scaderea cifrei de afaceri. Si furtul continua sa afecteze capacitatea de a pastra magazinele pe profit si de a oferi cele mai bune servicii clientilor. Aici vorbim pe de o parte de furtul din exterior, dar si de furtul infaptuit de proprii angajati, care, de multe ori, ajunge sa il depaseasca pe cel exterior.

Incertitudinile economice din trecut dar si din prezent au creat o presiune constanta asupra comerciantilor care au fost obligati sa reduca din cheltuieli. Majoritatea au ales, din nefericire sa renunte la firmele de securitate cu care colaborau sau sa aleaga alte solutii mai ieftine de a-si asigura protectia. Desi aceasta solutie era menita sa optimizeze cheltuielile, in realitate, reducerea bugetului alocat securitatii a dus la o crestere semnificativa atat a furtului din exterior cat si a celui din interior, iar acest lucru va continua sa creasca pana la adoptarea unei noi  si eficiente solutii de securitate.

Pagubele cauzate de furturi sunt in crestere alarmanta fata de anii anteriori. Se considera ca este vorba totusi de o cifra mai mare decat cea din statistici pentru ca multi comercianti aleg sa nu mai depuna plangere din cauza procesului sinuos si a pierderii de timp.

Avand in vedere numarul in crestere al comerciantilor care se confrunta cu aceasta problema, necesitatea unui sistem eficient de securitate care trebuie si pus in practica este vitala. Asta daca se doreste “supravietuirea” in mediul economic. Asadar, ne-am gandit sa va enumeram doar cateva avantaje pe care le veti avea daca alegeti sa profitati de serviciile de paza pe care D.O. Security vi le pune la dispozitie.

Prevenirea pierderilor

 Indiferent daca aveti nevoie de agenti de securitate sau de patrule mobile pentru mai multe puncte de vanzare, va putem oferi servicii complete in aceasta directie. Agentii nostri sunt antrenati in acest sens, asigurandu-va ca vor lucra proactiv, impreuna cu dumneavoastra, pentru a va asigura ca nu veti cadea prada infractorilor. Puteti sa alegeti agenti de securitate costumati in uniformele specifice pentru un impact mai mare sau chiar costumati discret (la fel ca si prezenta) care vor fi de folos atunci cand vreti sa va protejati de furtul realizat de proprii angajati. Avem solutia optima atunci cand vine vorba de protejarea magazinului dumneavoastra

Membru impartial al personalului

Cand vine vorba de a trata o situatie cu angajatii dumneavoastra va poate fi greu, de multe ori sa luati decizia corecta, datorita relatiei pe care o aveti deja cu ei. Prin angajarea unui agent de securitate, puteti profita de un membru impartial al personalului care se va sigura ca oamenii care merita sunt pedepsiti corespunzator pentru actiunile lor.

Legatura cu autoritatile

Intelegem ca nu aveti timp si nici disponibilitatea de a va implica in solutionarea fiecarei probleme de securitate, de aceea o vom face noi pentru dumneavoastra. In calitate de experti in acest domeniu al securitatii private, vom colabora cu toate autoritatile necesare astfel incat, in momentul in care identificam o persoana care a comis un furt, sa nu fiti nevoit sa va pierdeti timpul cu declaratii si drumuri inutile.

Ajutor si asistenta

Ca o modalitate de a se integra mai bine in afacerea dumneavoastra, agentii nostri de securitate pot oferi clientilor orice asistenta pentru ca  acestia sa isi imbunatateasca experienta la cumparaturi. Salutand cumparatorii cu un zambet cald, agentii nostri de securitate sunt mai mult decat bucurosi sa fie primul punct de interactiune pentru orice intrebari pe care clientii dumneavoastra le pot ridica.

Solutia

Oferim consultanta impartiala pentru a va asigura ca va putem oferi solutia optima pentru afacerea dumneavoastra. Alegeti sa lucrati cu cei mai buni in domeniu. Alegeti sa colaborati cu D.o. Security