4 factori care vă afectează siguranța domiciliului

 O casă este un loc în care căutați confort liniște și securitate. Confortul dat de cei dragi și securitatea celor patru pereți. În timp ce pereții dvs. au fost suficient de buni pentru a vă menține casa întreagă mult timp, în prezent, o casă nu este complet sigură decât dacă aveți dispozitive de blocare a intrărilor, alarme și alte echipamente de securitate.

Potrivit experțilornostri de la departamentul de echipamente de securitate, chiar și cele mai bune soluții de siguranță pot fi încălcate datorită unor factori care includ:

1) Vegetația crescută în exces

Primul factor care vă afectează securitatea la domiciliu este zona verde. Dacă aveți o proprietate mare cu plante și copaci. asigurați-vă că le țineți tăiate. Copacii și tufișurile acționează ca o acoperire bună pentru un hoț.

2) Utilizarea butucilor simpli pentru încuietori

Hoții de astăzi au cunoștințe avansate, iar aceste zăvorătoare vechi nu îi pot împiedica să intre în casa ta. Cu multitudinea de tehnici prin care o  încuietoare cu butuc poate fi spartă, doar cu această metodă  casa ta nu va fi în siguranță. Aveți nevoie de o alarmă care are un senzor de mișcare pentru a vă avertiza când un hoț vă trece pragul.

3) Nu există nici un sistem de securitate
Lipsa diferitelor tipuri de sisteme de securitate, cum ar fi alarmele și camerele CCTV, reprezintă o invitație deschisă pentru un hoț. După cum sa menționat mai sus, pentru a ține la distanță intrușii trebuie să aveți o alarmă de securitate. În afară de asta, trebuie să instalați camere de supraveghere. O cameră vă va ajuta să identificați un intrus în cazul unui eveniment nefericit de jaf.

4) Utilizarea tehnicilor clasice

Adesea, credem că aceleași tehnici vechi de asigurare a casei vor funcționa mereu. Nu este adevarat. Trebuie să te gândești inteligent când ai grijă de lucrurile tale. Pentru început, nu mai ascundeți cheia casei sub preșul de la intrare ori în ghiveciul de lângă. De asemenea, încercați să păstrați bunurile în alt loc decât in dulapul dormitorului sau în barul din sufragerie.

 

Acestia sunt câțiva dintre factorii care vă afectează securitatea la domiciliu. Pentru a vă asigura că siguranța casei  nu este afectată, asigurați-vă că acordați atenție tuturor acestor detalii mici. Hoții cu sigurantă acorda atenția cuvenită unor astfel de detalii și sunt mereu în căutarea unei modalități de a pătrunde într-o casă. Deci, nu ignorati siguranta. Puteți apela la D.O.Security pentru a avea certitudinea că ați ales o achipă de profesioniști care vă vor monta sisteme de securitate de ultimă generație.