3 moduri de a evita declansarea alarmei de catre animalele de companie

Alarmele la domiciliu sunt extrem de utile în protejarea proprietății, mai ales atunci când nu ai o echipă de agenți de securitate care să îți păzească perimetrul. Acestea sunt instalate pentru a detecta fie un incendiu, scurgeri de gaze sau pentru a preveni un intrus. O alarmă pornește când oricare dintre aceste amenințări este detectată. Cu toate acestea, pot exista cazuri când se declanșeaza o alarmă falsă. Unele dintre motivele unei alarme false includ întreținerea necorespunzătoare, funcționarea defectuoasă a unui echipament sau animalele de companie. Dacă animalul dvs. de companie a declanșat o alarmă falsă înainte, aici sunt 3 moduri care vă pot ajuta să evitați  ca acest lucru să se repete în viitor.

 

Țineți alarma departe de animalele de companie

Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a evita ca animalul dvs. de companie să declanșeze o alarmă. Dacă intenționați să instalați sau doriți să reinstalați un sistem de alarmă, asigurați-vă că acesta este amplasat într-un loc în care animalul dvs. de companie nu va putea ajunge la el. Unele animale de companie, cum ar fi pisicile, pot urca cu ușurință în locații superioare și pot atinge senzorii și declanșează o alarmă. În astfel de cazuri, trebuie să plasați alarma într-o astfel de locație încât animalul de companie să nu poată ajunge la el. Prin urmare, atunci când instalați sistemul de alarmă, informați echipa de profesioniști că aveți astfel de animale de companie. Aceștia se vor asigura că sistemul de alarmă este instalat astfel încât animalele de companie să nu poată declanșa o alarmă falsă.

Configurați alarme pentru animale de companie

Când instalați un nou sistem de alarmă, acesta trebuie configurat astfel încât să nu fie declanșat din cauza animalelor de companie. De exemplu, unii senzori și alarme sunt sensibile la mișcare și dacă mărimea animalului nu este în sincronizare cu sistemul de alarmă, atunci de fiecare dată când animalul dvs. de companie se mișcă în jurul sistemului de alarmă, acesta va fi declanșat. Prin urmare, ar trebui să configurați alarma, astfel încât mărimea animalului de companie să nu declanșeze alarma atunci când trece prin preajma ei. În mod similar, alarma dvs. ar trebui să fie configurată astfel încât orice mișcare a animalelor de companie să nu o dezactiveze.

Scade sensibilitatea senzorilor

Când instalați o alarma care funcționează pe baza unui senzor de mișcare, într-o locuință, acesta creează campuri de protecție. Dacă, aceste câmpuri electromagnetice interferează cu un obiect care patrunde din exterior, alarma este declanșată. Daca un animal de companie intră în aria de acoperire a senzorului de mișcare aceasta are ca rezultat o alarmă falsă. Prin urmare, pentru a remedia această problemă, puteți reduce sensibilitatea unei alarme de detectare a mișcării, astfel încât mișcările animalului dvs. de companie să nu provoace o alarmă falsă.

 

Vă puteți baza pe aceste trei modalități de a evita ca animalul de companie să declanșeze o alarmă falsă. Dealtfel vă sfătuim să luați legătura cu o companie de securitate precum D.O.Security pentru a vă ajuta să configurați alarmele care sunt prietenoase cu animalele de companie.