O masa calda pentru fiecare

În perioada 12-13 decembrie a avut loc cea de-a XIX-a ediție “O masă caldă pentru fiecare” organizată de către Asociația Comunitară “Transilvania Expres” și Asociația American European Education, acțiune caritabilă pentru a oferi o masă caldă persoanelor nevoiașe din comunitatea brașoveană.

o masa calda

Evenimentul, acum cu o tradiție de  18 ani, se desfășoară în apropierea sărbătorilor de iarnă, pentru a-i hrăni pe cei aflați în dificultate și care nu au mai mâncat o masă caldă de ceva vreme.  Sute de persoane s-au adunat la corturile amplasate pentru a primi o porție de mâncare caldă pregătită de bucătarii aduși de către sponsori și servită de reprezentanți ai organizatorilor. Anul acesta, aproximativ 1200 de porții și 900 de pachete cu articole de îmbrăcăminte, produse alimentare de bază și dulciuri, au fost oferite persoanelor din comunitate.

Felicitări organizatorilor pentru eforturile depuse pentru a-i ajuta și anul acesta pe oamenii necăjiți și ne bucurăm că ne-au oferit din nou ocazia să participăm la această cauză nobilă. Acestea sunt cu adevărat momentele în care reflectăm asupra vieții și devenim mai recunoscători pentru ceea ce avem și apreciem cu adevărat lucrurile importante: prietenia, comuniunea, sănătatea și siguranța.

În încheiere, dragi prieteni, vă dorim să vă deschideți inimile și să dăruiți, oricât de mic, un ajutor celor care poate nu sunt la fel de norocoși, pentru că așa cum era și vorba “dar din dar se face rai”.

 - Echipa D.O. Security