Monitorizare si interventie rapida

Monitorizare si interventie rapida

V-ati intrebat oare cum functioneaza un sistem de securitate si cum de o echipa de interventie poate sa ajunga atat de repede? In principiu, nu este complicat. Exista o corespondenta intre sisteme si centrul nostru de monitorizare (dispecerat). 

Prin aceasta solutie D.O Security va asigura monitorizarea permanenta a sistemelor de alarmare din locatia ta si sprijinul echipajelor specializate de interventie rapida in caz de evenimente, in timpul cel mai scurt, pentru a preveni patrunderea infractorilor. Actiune ce poate pune in pericol viata si integritatea corporala a persoanelor din locatie si care ar putea favoriza sustragerea si/sau distrugerea bunurilor si/sau valorilor.

Totodata, conectarea sistemelor electronice de alarmare in dispeceratul D.O Security si monitorizarea permanenta a acestora, prezinta o serie de avantaje majore, dintre care enumeram cateva:

 - comunicarea permanenta a starii sistemului de alarmare – acesta transmite zilnic in dispecerat un test periodic, iar in caz contrar se intervine pentru remedierea situatiei;
- transmiterea unui eveniment real – semnalele de alarma sunt tratate conform legislatiei in vigoare si duc la interventia echipajelor specializate pentru remedierea si controlul situatiei de la obiectiv;
- monitorizarea sistemului de alarmare 24/24h – prin interogarea sistemului dispecerul poate afla in orice moment starea acestuia si, in caz de nevoie, se intervine pentru remedierea problemelor aparute.