Câteva motive pentru instalarea unei alarme la domiciliu

Monitorizarea locuințelor cu  sisteme de securitate se practică de multă vreme. De-a lungul deceniilor, aceste sisteme inteligente au oferit siguranță locuinței și familiei. Dacă nu aveți un sistem de alarmă, trebuie să vă gândiți să îl instalați cât mai repede. Există mai multe motive pentru care ar trebui să faceți acest lucru. Câteva motive le-am enumerat mai jos.

Prezența unui sistem de securitate descurajează criminalitatea

 

Adesea, simpla prezență a sistemelor de securitate, cum ar fi camerele de supraveghere, poate descuraja infracțiunile. Intrușii și infractorii caută o proprietate care poate fi atacată fără efort. Cu sistemele de alarmă la domiciliu, șansele criminalilor de a fi prinși sunt ridicate, deoarece un membru al familiei sau personalul de securitate care vă monitorizează sistemul poate ajunge la timp și să-i prindă.

O alarmă modernă permite vizualizarea la distanță

Sistemele moderne de alarmă de la domiciliu vă permit să vă monitorizați proprietatea prin telefonul mobil. Aceste sisteme vă pot alerta atunci când există o intrare autorizată, precum și o intrare forțată în casa dumneavoastră. De asemenea, puteți vedea cine este în jurul casei și puteți faceți pașii necesari pentru a vă asigura locuința.

Sistem de securitate- Asigurare mai mică

 

Dacă în locuința pe care o dețineți aveți instalat un sistem de alarmă, puteți obține o reducere a costului de asigurare a locuinței dvs. Casa prezintă un risc mai scăzut de furt, de efracție sau de orice altă activitate criminală.

Unele sisteme de securitate au caracteristici suplimentare

Multe sisteme de securitate sunt dotate cu un detector încorporat de incendiu și monoxid de carbon. Aceste detectoare pot detecta fum sau gaze nocive în casa și atenționează pe cineva din casă, precum și sistemul central de monitorizare. Sistemele moderne de alarmă au un buton care, printr-o singură atingere poate trimite alertă către pompieri, ambulanță sau poliție. Puteți atinge acest buton într-o situație de urgență și puteți cere ajutor în cel mai scurt timp.

Protecție 24/7

Nu este întotdeauna posibil ca dumneavoastră sau cineva din familie să rămâneți acasă și să vă asigurați siguranța locuinței. Dar, cu un sistem de securitate, vă puteți îngrijora mai puțin de securitatea casei și a obiectelor de valoare. Sistemele de siguranță  asigură o monitorizare continuă. Deci, dacă sunteți la serviciu sau în vacanță, sistemul de alarmă de la domiciliu vă va asigura securitatea și, de asemenea, vă va permite să vă monitorizați proprietatea ori de câte ori doriți.

 

Dacă credeți că sistemele de alarma sunt destinate numai caselor mari, vă înșelați. Sistemele de securitate pe care le avem sunt disponibile și pentru apartamente. Indiferent de ce fel de casă aveți, vă oferim sisteme inteligente de alarmă.. Contactați D.O.Security pentru a vă asigura locuința și obiectele de valoare.